Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Wenling Songlong Electromechanical Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

  Έχουμε το δικό μας εργοστάσιο στο Zhejiang της Κίνας, όπου συγκεντρώνονται οι ηλεκτρομηχανικές βιομηχανίες.που μας επιτρέπει να κάνουμε την επιλογή και την παραγωγή εργασία ανεξάρτητα.

   

  Wenling Songlong Electromechanical Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 • OEM / ODM

  Είμαστε ODM (Original Design Manufacturer).

   

  Τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποιητικά συμμόρφωσης.


  Το χαρακτηριστικό του ODM μας επιτρέπει να προσαρμόζουμε την παραγωγή μας με βάση τη ζήτηση των πελατών μας.Είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με πελάτες σε όλο τον κόσμο για να παρέχουμε τα καλύτερα και τα πιο κατάλληλα προϊόντα για την παγκόσμια αγορά.Ανυπομονούμε ειλικρινά να συνεργαστούμε μαζί σας και να κάνουμε τα εξειδικευμένα προϊόντα σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

 • Ε & Α

  Τα μέλη της R & D μας περιλαμβάνουν 3 ~ 6 επαγγελματίες και έμπειρους υπαλλήλους, οι οποίοι επικεντρώνονται στην έρευνα και ανάπτυξη του αερόπνευρου.

   

  Εκτός από την εξειδίκευση στο δικό του έργο, η ομάδα R & D μας απαιτείται να διατηρήσει στενή συνεργασία με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, προκειμένου να απαντήσει στους πελάτες' ερωτήσεις ανά πάσα στιγμή,για να ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες τους, και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Wenling Songlong Electromechanical Co., Ltd.

Τηλ.:: 86-186-6462-0700

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)