Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Wenling Songlong Electromechanical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Wenling Songlong Electromechanical Co., Ltd είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη, την παραγωγή και την εξαγωγή ανεμιστήρων αέρα.Πυροβόλο φανάρι , όλα τα οποία είναι κατάλληλα για διάφορα φουσκωτά μοντέλα, όπως φουσκωτό κάστρο, διαδρόμιο, τραμπολίνο, φιγούρα παιχνιδιού, λάμπα, sky dancer, κλπ.


Είμαστε κι εμείς κατασκευαστής, οπότε μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη τιμή.


Έχουμε τη δική μας ομάδα ελέγχου ποιότητας για να εγγυηθούμε την ποιότητα.


Έχουμε το δικό μας τμήμα πωλήσεων και μετά την πώληση για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών.

 

Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας και η αφοσιωμένη στάση στην εξυπηρέτηση έχουν κερδίσει αναγνώριση στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.Μέση Ανατολή, Νοτιοανατολική Ασία και άλλες περιοχές για να ανταποκριθεί στην ζήτηση από αυτούς, παρέχοντας υποστήριξη και υπηρεσίες για τους κατασκευαστές των φουσκωτών προϊόντων σε όλο τον κόσμο.Βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα.Επιπλέον, έχουμε δώσει μεγάλη σημασία στην ικανοποίηση των πελατών από την ίδρυση της εταιρείας.Να Είστε Αξιόπιστοι και Πρακτικοί".

 

 

 

 

 


 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Wenling Songlong Electromechanical Co.,Η εταιρεία ιδρύθηκε αρχικά το 2007 και έχει επαινεθεί από τους πελάτες για την εξαιρετική ποιότητα και την οικονομική της απόδοση από τότε που κυκλοφόρησε τα προϊόντα πρώτης γενιάςΚαθώς η εταιρεία μεγαλώνει, έχει γίνει όλο και πιο λεπτομερή και εξειδικευμένη.Κάθε μία από αυτές ασκεί τις δικές της λειτουργίες και συνεργάζεται πλήρως για να παρέχει στους πελάτες καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες..

Wenling Songlong Electromechanical Co., Ltd.
1
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~80

Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-4500000

Ιδρύθηκε Έτος : 2004

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Wenling Songlong Electromechanical Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Wenling Songlong Electromechanical Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Wenling Songlong Electromechanical Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Wenling Songlong Electromechanical Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Wenling Songlong Electromechanical Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Wenling Songlong Electromechanical Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Wenling Songlong Electromechanical Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Wenling Songlong Electromechanical Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Wenling Songlong Electromechanical Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Wenling Songlong Electromechanical Co., Ltd. Πιστοποιήσεις